Juridisch-Economisch Lexicon

Met het Juridisch-Economisch Lexicon / The Legal and Economic Lexicon heeft u een actueel en betrouwbaar woordenboek Nederlands-Engels / Engels-Nederlands in handen. Het wordt gezien als dé vertaalnorm; gezaghebbende instanties verwijzen graag naar dit standaardwerk.

Het Lexicon is een onmisbaar instrument voor professionals, en het wordt onder andere gebruikt op rechtbanken, advocaten- en notariskantoren, universiteiten, hogescholen en vertaalopleidingen. Het biedt u de zekerheid van de juiste vertaling.

Massa en kwaliteit

Juridisch Economisch Lexicon - The Legal and Economic Lexicon - Aart van den End

Het Lexicon heeft massa, kwaliteit en is bij de tijd. U vindt bijvoorbeeld terminologie behorend bij de schuldencrisis en andere recente Europese ontwikkelingen.

De samensteller van het Lexicon volgt de actualiteit op de voet met speciale belangstelling voor politieke, financiële en economische ontwikkelingen. Hij bekijkt samen met zijn medewerker het bestand met door onlinegebruikers gezochte, maar nog niet gevonden termen en beantwoordt dagelijks uw vertaalvragen. Op basis van deze activiteiten worden nieuwe termen en voorbeeldzinnen toegevoegd. Zo zorgen wij ervoor dat u vindt wat u zoekt.

Ook u kunt een vraag aan de auteur stellen via het contactformulier. Tijdens kantooruren krijgt u meestal binnen 30 minuten antwoord.

Drie versies van het Juridisch-Economisch Lexicon

Het Juridisch-Economisch Lexicon wordt uitgegeven in drie versies, die ieder hun gebruiksvoordelen hebben. U kiest de variant die het best bij uw werkzaamheden of uw organisatie past.

De online- en de downloadversie zijn beschikbaar in Nederlands-Engels en Engels-Nederlands!

Juridisch-Economisch Lexicon Online
Het Juridisch-Economisch Lexicon Online in de nieuwe zoekomgeving biedt de volgende extra voordelen:
- 1 à 2 updates per week, dus zeer actueel
- beschikbaar via het internet, waar en wanneer u maar wilt
- u kunt ontbrekende termen ter vertaling voorleggen aan de samensteller en zijn team
beschikbaar in het Nederlands-Engels en het Engels-Nederlands

Het Lexicon Nederlands-Engels bevat ca. 82.000 ingangen en 65.000 voorbeeldzinnen. De versie Engels-Nederlands heeft 60.000 ingangen en 108.000 voorbeeldzinnen. Iedere dag worden nieuwe woorden en zinnen toegevoegd.Via de knop ‘nieuwe term’ kunt u de samensteller een vraag voorleggen. Meestal krijgt u binnen 30 minuten antwoord.

U kunt het Lexicon bekijken voor u het bestelt:

Klik hier voor de demoversie Nederlands-Engels.
Klik hier voor de demoversie Engels-Nederlands.

Klik hier voor prijzen en bestellen van het Juridisch-Economisch Lexicon Online.
Juridisch-Economisch Lexicon Download
 
De downloadversie van het Juridisch-Economisch Lexicon / The Legal and Economic Lexicon kunt u opslaan op de harde schijf van uw computer waarna het woordenboek te allen tijde digitaal kan worden geraadpleegd, zonder toegang tot internet. Van deze download is in principe elk jaar (verschijnt in oktober) een update verkrijgbaar. De download is verkrijgbaar in een versie voor 1 tot en met 3 gebruikers.
 
De nieuwste download werkt uiteraard ook met Windows 8!

Voor gebruikers van een Apple-computer is de downloadversie te gebruiken binnen een Windows environment. In andere gevallen adviseren wij deze gebruikers een abonnement op de onlineversie te nemen. Ook organisaties die het Lexicon voor meer dan 3 gebruikers willen aanschaffen, adviseren we een abonnement op de onlineversie te nemen.
 
Het Juridisch-Economisch Lexicon is verkrijgbaar in Nederlands-Engels en Engels-Nederlands.

Prijs

De prijs voor de downloaduitgave is gebaseerd op het aantal werkplekken. Deze prijzen zijn exclusief btw.
 
Downloaduitgave Nederlands-Engels
 
Voor één gebruiker schaft u de download van het Juridisch-Economisch Lexicon aan voor EUR 204,75. Voor de eventuele 1 of 2 extra gebruikers binnen dezelfde organisatie kost het Lexicon Nederlands-Engels EUR 47,25 per gebruiker.
 
Downloaduitgave Engels-Nederlands
 
Voor één gebruiker schaft u de download van het Juridisch-Economisch Lexicon aan voor EUR 204,75. Voor de eventuele 1 of 2 extra gebruikers binnen dezelfde organisatie kost het Lexicon Engels-Nederlands EUR 47,25 per gebruiker.
 
Bestellen (klik hier)
Juridisch-Economisch Lexicon Boek

 

De 5e boekversie van het Juridisch-Economisch Lexicon Nederlands-Engels is in augustus 2010 voor het eerst in twee delen verschenen. Handzamer in het gebruik! De uitgave is genaaid gebonden, heeft 1476 pagina's, is sinds de vorige boekeditie opnieuw sterk uitgebreid en geactualiseerd. Het Lexicon bevat bijna evenveel voorbeeldzinnen als ingangen.

Prijs

De boekeditie kost EUR 292,45 exclusief 6% btw en verzendkosten.

Bestellen (klik hier)